Saturday, June 2, 2012

Happy Birthday, Sweetheart.

Semalam penat sangat sebab dari pukul 3 petang sampai pukul 11.35 malam camtu, aku pegi cari hadiah untuk si dia. Tersangat-sangat lah pening sebab tak tahu nak bagi ape kat orang laki ni haa. haha. Aku ajak adik aku ical teman. Dia kalau bab2 jalan memang num satu. Laju jela dia. huhu. Memang merata-rata la aku pegi. Bandar sume aku redah untuk cari hadiah Si Dia. Hee. Bukan apa, tak tahu nak bagi apa & aku takut sangat kalau dia tak suka apa yang aku bagi. Risau sangat :'). Lastly, malam tu jumpa jugak. Yeyy! Lenguh gila kaki ni tapi dah tak kesah sebab untuk orang yang aku sayang juga kan :)

Esoknye, drive pegi jumpe dia. excited bak angg oi!! Takot dia tak suka hadiah tu. Haha. Okay masa on the way ke rumah tokbak (atok bf aku), dalam kepale otak asyik pk je pasal hadiah tu. arghh, takot! Sampai je sana, dia suruh tinggal kereta, then naik kete along. Misi ke rumah ibu ros tanpa di plan. Dalam kete, angah ngn along dok pk nak pegi ke tak rumah ibu ros. haha, last last, along ikot member dia. Tinggal lah aku dgn Si dia. Then, Si Dia ajak pegi JPO. Okay, ikut kan je. haha. Hadiah tu tak bagi lagi. Simpan dalam kete aku. Haha. Then time nak balik dalam pukul 5 camtu baru aku bagi. Cuak sangat sebab masa tu ada kawan dia! Pehh, maluu. Terus aku drive cepat2, balik rumah. Masa dalam perjalanan tu aku tak perasan pulak dia call.  Haiyoo, aku kalau tengah drive mmg tak suka ah pegang henpon sbb nanti stereng kete aku senget. hehe. Masa lampu merah, baru aku check. '1 Missed Call from B Sayang'. Aku terus text dia...


Act, aku malu pasal Birthday Card tuu. jiwang lah :P. Aku tak biasa guna ayat2 jiwang. kahkahkah.Tapi tersangat-sangat ikhlas dari hati aku :p. Tak tahu la dia faham ke tak apa yang tersurat dalam kad tu. Mase tu aku rasa macam2. Aku rasa tu akan jadi kali terakhir aku jumpa dia. Tak tahu la kenapa aku boleh terfikir macam tu. Sebab lepas ni dia dah stay KL. lame plak tu. entah, bila-bila masa orang boleh berubah kan. Aku just berharap hati dia tak kan berubah pada aku. Aku takut sangat benda dulu jadi balik. Ni nak taip pun meleleh air mata. HAHAHA. Aku sayang SANGAT SANGAT SANGAT SANGAT SANGAT kat dia. haha. Aku nak start hidup baru dengan dia. InsyaAllah semuanya akan okey je. Amin :)

HAPPY BIRTHDAY 
SAYANGKU
MOHD SHAFIE BIN JAUHARI
We may be far apart but never far enough to forget the start, of a bright new relationship that lived in our hearts. May your day overflow with joy and success.
Happy Birthday, Love !