Friday, November 11, 2011

Berakhir..



Tarikh cantik tak bermakna hidup berjalan dengan cantik. Hari ni secara rasminya aku dah takde kaitan dengan lelaki tersebut. Apa yang dah jadi sebelum ni benar-benar menusuk jiwaa. cewahh. Memang berat nak hadap semua ni tapi hati sakit tak boleh buat apa. Aku dah malas nak layan perasaan sedih ni. Kalau aku layan memang down abes laa. Entry yang lepas tu act takde kaitan langsung dengan parents dy. Orang lain laa. Kira macam mak angkat la kot. LOL. Status tu sebenarnya dia hide dari aku tapi terkantoi coz kawan aku yg bgtau. Takpe lahh. Ape yang kita buat tak boleh nak puas kan hati semua orang. So, kali ni biarlah aku mengalah. Diam tak bererti kalah. Biar Tuhan jela yang sedarkan mereka tu. Aku layan jela propaganda korang.