Saturday, August 27, 2011

Saat mengeledah bilik




Malam semalam dah start geledah bilik coz hari ni adelah hari terakhir aku stay kat rumah before melangkah ke UTeM. Homesick tu pasti laa kan. Takpe, dekat jela. Melaka je kot. Tak macam dulu dah kat pahang. Alhamdulillah. Hee. Malam ni akan bertolak ke kelantan. Balik kampung :D Kene balik jugak coz paksuu nak kawin. buek. Dah jadi laki orang. hee
Kat kelantan dalam seminggu then 4hb september teruss daftar kat UTeM. Hemmm, tak puas lagi la cuti. Terpakse hadap orentasi lagi ( MDS ). Memang memenatkan laa. Takpe, seminggu je kot. Positive sudah -.-''

Okay, sambung yang pasal geledah bilik tadi tu. Mase tengah fokus kemas-kemas, geledah-geledah barang yang aku kumpul dari tadika dulu sampai sekarang, tetibe terjumpe sumting yang wat nak nanges. hikhik. nanges la cangat :D

Surat cintee dy mase kat sekolah dulu. Dia suruh aku simpan. Kenapa tak suruh buang je?


Ayat melayan! nyampah! First time jumpe pompn miang gune surat cmni. Tak payah susah-susah nak bace. Saje kaburkan :P

Dia punya gak

Baju ert dy ni pon dy soh simpan. Mang harum ler baunye. huhuii


Yang ni lain pulak citernyer. Ternyata ex dy masih berdendam dengan aku. haii, pelik la perangai manusia sekarang. Dia edit gambar then tunjuk kat aku. Mati-mati ingat real. holyshit !


Dye cut gambar aku yang hodoh ni. pfffttt! ni mase mula-mula date dulu. Da bezaman la gambar ni. Mane dy curik aku pon ngak tahu. haihh reena reena. ihy!


p.s : Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan dan Selamat Hari Raya Aidilfitri :)