Wednesday, June 15, 2011

i tak tahu pulak yang i ni sedang diperhatikan.



Hye hye. lame sangat tak update blog ni. kesian blog saye dh jadi lemau. hehe. okay, today saye nk cerita pasal sorang kawan saya ni. ekh bekas kawan la kot sebab dia dah anggap saya musuh. saya pon dah block dy dari fb sbb tak sanggup lah nk bgaduh gaduh bagai. macam budak budak lah. saya tahu awak memang stalk sy habes-habesan. takpe. teruskan jela niat awak tu. saya pon baru dapat info dari kawan-kawan saya yang awak kutuk-kutuk saya dalam blog awak. pasal kerja? lahai awak ni. kalau awak nak tahu kan, mase tu saya sudah pon call manger saya, then dy cakap okey dia akan bgtaw sv sy. Then esoknye memang saya nak kerja. tapi mse tu awak teros je kutuk hina saya kat fb & blog awak. len kali tolong faham la ayat2 saye dulu ye. saye ade ckp " yang keje tu bia la. nk wtcmne". ayat tu kan ? hah, cbe la pk dua tiga kali dulu before nk judge orang. tak baik lah tross pk negatif. saye bermaksod keje saye tu saya tunda dulu. then lusanye saya pegilah keje. tapi knp awak tros maki hamun saye dgn kata2 awak yang .. em tak sanggup la nak cakap.



ni last yang saya baca before saye block awak & dat time saya dah berazam nak keje esok harinye. tapi sebab awak, saya benty tros keje sebab malas la nak tengok muka awak. oppss. hehe, saya tanak gadoh2 la awak kat tempat keje. sorry la da stalk blog awak even awak da tuka link. sebab tanak bagi saya baca blog awak ea? nape takot sangat wak sampai tuka tuka link & fb? awak boleh stalk blog saye, saye pon boleh la bace blog awak. fair tak? hehe ;)





haa, ni yang terbaru saya baca. kawan-kawan saya ( kawan awak la jugak ) yang soh saye bace sume ni. Terima ksaih kawan :)




terima kasih la awak sebab da bersusah payah buat esei ni untuk saye. bukan senang taw nak dapat semua ni. macam nak bagi award je kat awak taw sebab da bertungkus lumus create cite pasal saya. hehe. kenapa awak mesti nak kaitkan saya pasal
*belajar jaoh *harta banyak *tak ade akal *hawt *ade rupa
ek?
ke awak memang dah lame tak puas hati ngan saye sampai awak pendam pendam pendem then dah meletop dh sekarang ni? huhu. kalau macam tu, saya mintak maaf lah sbb dah buat awak tak puas hati dgn saya. lagipon saya tak brape rapat dgn awak even dah lama berkawan. tak boleh ngam lah sebab dulu saye jenis stok duduk diam2 kat rumah je. tak sosial macam awak yang bebas buat ape je kan. hot tu awak dulu kat cs. time tu saye mane reti lepak2 macam awak kat cs. huhuhu. saya tahu lepas ni awak akan kutuk saya balik. awak kan ade akal, mesti la nk lagi hebat. saye ni takde akal. en3? haha. Teruskan jelah. Good luck, chaiyok! chaiyok ! :) hihi


tak tahu la kenapa dari dulu lagi orang suke sangat cari gaduh dgn saya. heran pon ade, sedih pon ade sebab kawan sendiri yang buat. ni pasal orang len saye jugak yang kene tempiasnye. tak pela, sabar jelakan. tapi situasi saye byasenye akan jadi macam ni, orang orang yang suke cari pasal dgn saya akhirnya akan datang balik pada saye then mintak maaf dgn saye. Then mula la saya jadi cenggeng. hehe. sorry, bukan saye nak berdalih dengan korang tapi better kan sorang kene mengalah. tapi saye tak penah pon simpan dendam kat korang. adatlah, manusia kan. mesti ade wat salah. saling memaafkan jelah. then settle kan problem? bina hidup baru semula. Salam.