Thursday, June 16, 2011

Crack !



Makin hari, makin banyak pulak kes curi gambar-gambar orang. tak paham betul kenapa nak guna gambar orang lain sedangkan sekarang ni dah banyak orang jual kamera kat kedai-kedai tu. power-power lagi. handfhone zaman sekarang pon da lengkap dengan kamera depan belakang lagi. Tapi kenapa lah nak amek guna gambar orang lain lepas tu mengaku tu muka dia siap letak nama dia lagi kat gambar tu. haa lagi satu siap men combine-combine lagi tu gambar boyfie dia dengan gambar orang lain. Tak rasa malu ke wahai orang gila? of course la empunya gambar tu mesti la geram tahap gaban kan. macam tu lah perasaan aku bile ade someone ni guna gambar aku letak kat blog dia. pfffttt !
orang ni bijak kot. awal-awal lagi dah block aku kat fb. cmne aku ley dpt taw? haa aku amek name pnoh dia tu kat blog, then aku search kat google. dapat lah link Twitter dia. kat situ ade link fb dia. dia private gila-gila ohh fb dia tu. siap gune gambar aku lagi. memang stupido bodo bodo. sorry, tersengaja gune bahasa yang tak elok. geram lah "/




act, ade lagi tapi aku dah malas nak cari. menyampah !