Tuesday, May 17, 2011

Problem



Ohh my god ! Today banyak giler problem masok dalam hidop aku! shuhh shuhh ! benci la :'(
pape pon terpakse gak kan hadap. Yang sorang ni tolong lah stop dengan wayang kau tu bole. aku dah fedup ! siyesly! problem pompan sound sound aku tu aku tak heran langsong lah. aku dah byase sangat kene. then kau pura pura tak kenal pulak. ohh aku dah byase ngan sume ni. cume aku panas kau tipu aku. amboi bukan main lagi depan aku cakap tak serupa biken. rupenye.. hmm bia Tuhan jela taw.




Yang sorang lagi ni pulak pentingkan diri sendiri. heyy, aku tak pernah cakap yang kau tu kawan aku kat tempat keje. kau yang ingatkan aku jangan cakap yang aku ni berkawan ngn kau. last last kau sendiri ryte yang cakap kau tu kawan aku kat tempat keje. alahai, sekarang nak salahkan aku pulak. cop! aku rase aku takde pulak mintak tolong kau. segalenye aku wat sendiri. kau yang terhegeh-hegeh datang kat aku. tolonglah ! kau tak pikir pulak cam ne huru hara aku tadi. bukan aku nak bende ni jadi. FAMILY FIRST ! kau tak rase weyh bole la kau nak sound2 tunjuk perasaan kat fb & blog kau tu. then kawan2 kau ofcoz la backup kau. kira publisiti gak aa. geleng kepale jela aku tengok perangai kau ni. tolong la jadi matang cket. jage aa gak perasaan kawan-kawan kau sendiri. cmni perangai kau tak kemane aa. takde kaitan aku belajar jaoh ke mende ke. lau aku salah & wat kau terase sangat aku mintak maaf aa. bukan cara aku aa nak begadoh tak tentu pasal. FORGIVE & FORGET.