Saturday, May 14, 2011

Kerinduan



Tak dapat dinafikan rindu aku pada BFF aku makin membuak buak. Tapi terpaksa lah tahan. Tak boleh nak contact dorang coz aku tak nak wat masalah lagi. Masalah besaq punya. haha. Rasa bersalah, kecewa sume aku rase. Tapi terpakse aku korbankan. Asalkan dorang okey. Kira tebus balik kesalahan yang aku da wat. Takpe la. aku kene kuat. sorry kalau korang tak suka cara aku. but I think, this is the best way. Aku taknak korang gadoh even satu kampung ngan dia en. Even korang cakap aku macam-macam cakap lah. Tapi aku tetap ngan keputusan aku. Nak kata aku kejam, tak tepati janji, jahat it's up to you dear. Aku harap korang halal kan salah silap aku selama kita kenal. Siyesly, aku takan lupekan korang walaupun kite jaoh or korang dah bencikan aku. Benci sangat sangat en tapi aku tetap sayangkan korang :'( sayang sangat-sangat woot ! Sorry coz aku tak layan korang dah. AKU TERPAKSA ! AKU TERPAKSA! Aku doakan korang nanti bole dapat BFF yang lebih better dari aku. Yang tak sewel cam aku. haha. Dah kawin nanti bagi taw ek. If tanak jempot pon tak pe. hihi. Jaga diri. Berbaktilah pada orang tua, masyarakat & Negara. Haha. love uolls :DD























































mmuaaaahh