Monday, May 23, 2011

Movie




Malam tadi dalam kul 9 gerak g jusco tebrau city ngan abang & adik adik.
nak tengok movie Kongsi.
masyukkk :D




=============================================

tak saba nak tengok movie movie ni pulak.
meleleh. hehe :)



Friday, May 20, 2011

Jom apply ipta !




Sesiape yang tak mohon lagi tu cepat cepat la mohon. ade 6 hari je. lagi cepat lagi bagos !
Tapi ni untuk sesiape yang dah apply for fasa 1. cepat buat kemaskini ! HAHA.
Asal aku excited sangat ni. takde motif -.-''
Haa korang. ni link dye.

Wednesday, May 18, 2011

Result PSPM 2


Today, result Peperiksaan Semester Program Matrikulasi telah dikeluarkan. memang penuh la budak budak matrikulasi saja yang online. haha. Alhamdulillah syukur. Result aku baik :) setelah berusaha samapikan tido lambt bersengkang mata semua berbaloi. Mathematics aku yang sentiase dapat markah rendah akhirnye dapat juga markah tinggi. yahoo. melompat gembira aku. tu akibat aku banyakkan latihan. sebelum ni memang malas nak wat latihan. haha. Pointer aku pun naik 3++ (rahsie). Alhamdulillah la. walaupun tak dapat 4 flat. hahaha. aku akan cuba kat Univ nanti. Terima kasih kepada pensyarah-pensyarah yang dah ajar aku, kawan-kawan yang sentiase membimbing aku. hakhak! terutamanya BFF aku sendiri, SAIFUL, IQA, PDAH, AIDIL. Jasamu amat ku kenang. Korang tetap dihatiku even dah tak boleh bersua dah sekarang ni. Love you all.

Bagi aku, education tersangat lah penting untuk diri setiap orang. Hotstuff mane sorang tu sekali pun kalau takde pendidikan tak guna jugak. Aku sangat berterima kasih kepade kedua orang tua aku coz mereka dah ajar aku supaya utamakan education dari aku kecik sampai la da besa gedabak sekarang ni. hehe :')



new bag

yeyy, saye dapat bag roxy baru. abang bagi.
bag sampul surat. haha. macam sampul surat. Thanks broo :)


Tuesday, May 17, 2011

Problem



Ohh my god ! Today banyak giler problem masok dalam hidop aku! shuhh shuhh ! benci la :'(
pape pon terpakse gak kan hadap. Yang sorang ni tolong lah stop dengan wayang kau tu bole. aku dah fedup ! siyesly! problem pompan sound sound aku tu aku tak heran langsong lah. aku dah byase sangat kene. then kau pura pura tak kenal pulak. ohh aku dah byase ngan sume ni. cume aku panas kau tipu aku. amboi bukan main lagi depan aku cakap tak serupa biken. rupenye.. hmm bia Tuhan jela taw.




Yang sorang lagi ni pulak pentingkan diri sendiri. heyy, aku tak pernah cakap yang kau tu kawan aku kat tempat keje. kau yang ingatkan aku jangan cakap yang aku ni berkawan ngn kau. last last kau sendiri ryte yang cakap kau tu kawan aku kat tempat keje. alahai, sekarang nak salahkan aku pulak. cop! aku rase aku takde pulak mintak tolong kau. segalenye aku wat sendiri. kau yang terhegeh-hegeh datang kat aku. tolonglah ! kau tak pikir pulak cam ne huru hara aku tadi. bukan aku nak bende ni jadi. FAMILY FIRST ! kau tak rase weyh bole la kau nak sound2 tunjuk perasaan kat fb & blog kau tu. then kawan2 kau ofcoz la backup kau. kira publisiti gak aa. geleng kepale jela aku tengok perangai kau ni. tolong la jadi matang cket. jage aa gak perasaan kawan-kawan kau sendiri. cmni perangai kau tak kemane aa. takde kaitan aku belajar jaoh ke mende ke. lau aku salah & wat kau terase sangat aku mintak maaf aa. bukan cara aku aa nak begadoh tak tentu pasal. FORGIVE & FORGET.





Monday, May 16, 2011

Baby demam


rini anta baby g klinik. Demam, batok & selesema.
cian. suare pun tak de. byase jerit mengalahkan aku. hehe
Semoge cepat sembuh faris daniel sayang.



Saturday, May 14, 2011

Kerinduan



Tak dapat dinafikan rindu aku pada BFF aku makin membuak buak. Tapi terpaksa lah tahan. Tak boleh nak contact dorang coz aku tak nak wat masalah lagi. Masalah besaq punya. haha. Rasa bersalah, kecewa sume aku rase. Tapi terpakse aku korbankan. Asalkan dorang okey. Kira tebus balik kesalahan yang aku da wat. Takpe la. aku kene kuat. sorry kalau korang tak suka cara aku. but I think, this is the best way. Aku taknak korang gadoh even satu kampung ngan dia en. Even korang cakap aku macam-macam cakap lah. Tapi aku tetap ngan keputusan aku. Nak kata aku kejam, tak tepati janji, jahat it's up to you dear. Aku harap korang halal kan salah silap aku selama kita kenal. Siyesly, aku takan lupekan korang walaupun kite jaoh or korang dah bencikan aku. Benci sangat sangat en tapi aku tetap sayangkan korang :'( sayang sangat-sangat woot ! Sorry coz aku tak layan korang dah. AKU TERPAKSA ! AKU TERPAKSA! Aku doakan korang nanti bole dapat BFF yang lebih better dari aku. Yang tak sewel cam aku. haha. Dah kawin nanti bagi taw ek. If tanak jempot pon tak pe. hihi. Jaga diri. Berbaktilah pada orang tua, masyarakat & Negara. Haha. love uolls :DD























































mmuaaaahh