Monday, December 27, 2010

Kak long's engagement day




On 24 december, pegi rumah auntie sha kat Riana Green Condominium, KL. 3 jam nek bas dari kuantan. haha. kejap jela tu. tapi kene tunggu shafie tu sampai malam. grrr, nape la awak lambat sangat kan. hee :D okay, stay kt rumah auntie coz 26 dec 2010, kak long (kazen sha) tunang. sure la mesti penoh rumah auntie. hehe. best best coz family sha pun ade . hee rindu dorg. sempat jugak teman mama sha shopping & tolong jage akim tomeyy. okey la tu . hehe. ingatkan nak balik kolej after kak long da abes tunang sume kan. but tpakse batal kan niat untuk balik ke kolej cz tiket bas da abes wooot. hehe. suke suke. then teman sha beli tiket kat bukit jalil. at the same time, mase tu kat stadium ade perlawanan bola antara Malaysia & Indonesia. memang sesak gile la kan. kami pun sempat jugak berposing posing kat sane. haha. tak masuk stadium pun la. malas. then balik uma auntie semula. pagi 27 dec 2010, pulang kembali ke Kolej Matrikulasi Pahang :)















































p/s. tahniah kak long ! tak saba nk tunggu kak long kawin pulak bulan 5 ni :)