Wednesday, December 29, 2010








"DUKA OHH DUKA"

pergi jauh jauh sana !

Monday, December 27, 2010

Kak long's engagement day




On 24 december, pegi rumah auntie sha kat Riana Green Condominium, KL. 3 jam nek bas dari kuantan. haha. kejap jela tu. tapi kene tunggu shafie tu sampai malam. grrr, nape la awak lambat sangat kan. hee :D okay, stay kt rumah auntie coz 26 dec 2010, kak long (kazen sha) tunang. sure la mesti penoh rumah auntie. hehe. best best coz family sha pun ade . hee rindu dorg. sempat jugak teman mama sha shopping & tolong jage akim tomeyy. okey la tu . hehe. ingatkan nak balik kolej after kak long da abes tunang sume kan. but tpakse batal kan niat untuk balik ke kolej cz tiket bas da abes wooot. hehe. suke suke. then teman sha beli tiket kat bukit jalil. at the same time, mase tu kat stadium ade perlawanan bola antara Malaysia & Indonesia. memang sesak gile la kan. kami pun sempat jugak berposing posing kat sane. haha. tak masuk stadium pun la. malas. then balik uma auntie semula. pagi 27 dec 2010, pulang kembali ke Kolej Matrikulasi Pahang :)















































p/s. tahniah kak long ! tak saba nk tunggu kak long kawin pulak bulan 5 ni :)


Wednesday, December 22, 2010

Now, i know !


Now, i know he really really love me. hee. shame lalala :->
semalam saye dah nampak yang dia betul betul sayangkan saye. meh cini nak bagitau, smlam dye nangis banyak kali. cian taw. dye ckp dye memang sayangkan saye. cintekan saye. hehe. comel kan. susah tw nak tengok dye cam tu. tapi diam diam je tw. jangan bagitau orang lain yang dia nanges. nnt dy majok ngan tite. hehe. However ,he is a verrry nice guy and is afraid to hurt my feeling. He is the only thing i want and he's everything I need. He's the only thing i've think of at night and in my dreams. Trust me, i dreamt of him every single time I sleep, no kidding. Heck, i'm a romantic when I love someone like really really love which doesn't happen often though. A rarity that is. Even though, it might seem so foolish of me to keep waiting for him but the truth is i'm not. An actual fool is one who give up on the person they love. I've been that fool and i'm over it. I still have faith as i've made mistakes in the past of just walking away in despair. I will stop doing that yet i'll try to hold on as long as i could, who knows I might actually break the curse i'm binded to. Truth is, i've never feel anything like i've felt with him so i guess it's something worth cherishing for. And I'm not open for relationships anytime soon as obviously my heart is still with ..


PUTERA SHAFIE JAUHARI







NEW CUTE BROTHER




Hai hai. actually adik dah lame dah keluar dari perut ibu. tp aku baru nak post? haha. ketinggalan betul kau ni huda. bukan ape la. busy sangat sampai tak sempat nak online segala. hehe. wifi kat blok pun tah pape je. line problem. so kalau nak online terpakse la pergi library. malas aku. haih. okay nama adik baru, MOHAMAD FARIS DANIEL BIN ISMAIL. lahir pada 12 december 2010 pukul 9.40 malam. hee. tak sangka dapat adik baru lagi. ingat nadzira tu yang last. rupanya adelg. xpe, rezeki. Alhamdulillah :)