Tuesday, November 23, 2010

Tagg from miss Rena Fazarena



soalannya :

1. http://rynagoesrawr.blogspot.com di mata kalian.. that's my blog !(belum tengok, sila blogwalking)
sangat cool. tak sah kalau x tengok blog ni :)

2. nama blog anda dan kenapa letak nama tu.
HUDAMOOSHY. suka suki je. lalala

3. nama URL blog anda dan dari mana datangnya idea itu.
hudamooshy.blogspot.com
datangnye dari mimpi pada suatu pagi :D

4. apakah method dalam penulisan blog anda.
bercampor gaul. mcm nk wat rojak. sedap jugak kan. huhu

5. apa perasaan anda bila lihat blog orang cantik dan mena rik sedangkan blog anda tidak (kadang-kadang blog sendiri cantik tp.merendahkan diri).
rase nak cantik kan lagi blog. kasi damn damn. haha. tapi xde mase laa now. banyak keje. orng busy da skrg. ceyhh poyo

6. bilakah blog anda diwujudkan.
x ingt. mls nk tgk. hee

7. siapakah orang yang pertama tahu dan menjadi follower blog anda?
ntah la. malas nak check. kikiki


8. sila tag 5 nama lain untuk menerima award tersebut dan forwardkan syarat-syarat ini.
wanie
ezzah
fatin
elly
fanna


nie syarat-syaratnye ye :

1. http://hudamooshy.blogspot.com di mata kalian.. that's my blog !(belum tengok, sila blogwalking)
2. nama blog anda dan kenapa letak nama tu.
3. nama URL blog anda dan dari mana datangnya idea itu.
4. apakah method dalam penulisan blog anda.
5. apa perasaan anda bila lihat blog orang cantik dan mena rik sedangkan blog anda tidak (kadang-kadang blog sendiri cantik tp.merendahkan diri).
6. bilakah blog anda diwujudkan.
7. siapakah orang yang pertama tahu dan menjadi follower blog anda?
8. sila tag 5 nama lain untuk menerima award tersebut dan forwardkan syarat-syarat ini.