Friday, October 8, 2010

Today life

muka baru bangon tido tergesa-gesa pegi bengkel teknik menjawab soalan ekonomi.
bengkak mate ku. serabai? peduli ape :P



sedey lg :'( everyday i nanges memanjang. mostly waktu malam la. hati tisu memang begini. haha.simpan jela dalam hati. xpe, sabar huda sabar. fokus pada study now. tak yah la pikir2 kan sangat pasal bende tuu. emm, tapi i tak boleh kot. sedey sangat2 :'( miss my family ! tak saba nak balik 26hb ni. kat matrik ni hidup memang tension. tambah2 lagi ngan masalah dye tu. grrr. okey, nak cte pasal barang barang i kat dlm bilik ni pulak. hmm i heran la. barang2 i banyak hilang ohh. duit da banyak kali kot hilang. nak kate i letak bersepah tak mungkin kot, nak kate toyol yang kebas tak tahu la kan. i tak tuduh roomie2 i yang amek. rasa geram pun ade gk. asyik hilang je kan. arghhh! tension betol duk dlm bilik ni. masing2 macam orang asing! memang tersangat lah tak best. nasib aku ni berjiwa kental. boleh tahan segalanya. haha okay, today is my last class untuk semester 1. lepas ni study week seminggu then exam PSPM (PEPERIKSAAN SEMESTER PROGRAM MATRIKULASI). seram sejuk je an. tersangat lah takut. harap boleh lepas tuk exam sem ni kan. kalau tak, kena buang matrik okayy. arghhh, tak nak :'( penat penat study if kena buang rugi la kan. lagi 6 bulan je kot. then boleh sambung amek ijazah. singkat je kan mase. kalau tak lepas kene amek diploma pulak la 3 tahun. tak nak !! i janji i study btol btol. tak nak on9 fb wat mase sekarang. deactive2. HAHA :'(


p.s untuk si dia, i doakan you always happy :')