Sunday, October 17, 2010

Study week's

Hye bloggie ! Today i rasa happy sangat sangat coz jantung hati i bersusah payah jumpe i kat kuantan nie. hehe. sweet b ;) dye cakap dye dah rindu sangat sangat kat i. i pon same act. so, i kua la kan pegi jumpe dy. okayy besh dapat kepit ngan dye je. even before ni kiteorang kuat gado. haha. dye cakap adat rumah tangga la kan gado gado. ceyhh ayat :D emmm, kejap je pon jumpe dye. then dye go back to melaka balik. xpela, nanti cuti, kite jumpe lagi k sayang. rindu you teramat sangat laa comel ! hehe.

"comel comel comel " hee. dy suke cakap bende ala ni kat i then gletek i punye pipi. haha so i pun tergelak la kan. lagi satu dye suke kenyit kenyit mata. sumpah gilaa gatal. tapi encem plus comel. haha. jangan buat kat perempuan lain suda ! i mara okeyy ! grr ! :P

hmm, semenjak dua menjak ni i asyik dapat mimpi buruk je. i mimpi psal ex bf i ni nak rampas bf i balik. korg mesti tergelak kan if bace pe yg i tulis ni but ni la bende yang buat i nangis & x dapat tido lena tiap tiap malam. sedey okayy kisah mimpi i tu. i cite la kat bf i. dye cakap jangan pikirkan sangat. i terlampau pikirkan sangat kot. memang la kan, ex dye tu always kacaw i. boleh dikatakan everyday. sampai buat i nangis, gado ngan bf i. pffffffffftt. perempuan jahat ! kene balik kat awak baru tahu :'(

one more i nak cite, next week final exam okayy. haha. esok la kot. start paper english. takot tak takot sangat. cume neves je lebey. haha. bole jawab ke tak la ni. study hard tp takot susah sangat la kan soalan tu. harap harap tak la. amin :) tak saba nak balik rumah 26hb ni. lagi seminggu je huda. saba k. hee tak sabar nak rilex rilex. yahooo!



p.s maxis, cepat la bertindak hapuskan celcom tu. saye nak sayang saye ! ;) paham tak korang? hehe. later la i cite. nak study ni. bubye!