Wednesday, October 27, 2010

Pencuri bertudung



selama ni aku ingat dia baik. so aku pun baik ngan dye. tapi rupenye dye tu ade niat buruk kat aku. dye punye pasal orang lain kena tuduh pencuri. betul la orang cakap. jangan tengok luaran je. okayy, bia aku direct je la en, sorang roomate aku ni rupe rupenye pencuri. sampai dye punye pasal roomate2 aku yang laen gaduh. pantang taw kalau aku letak duit kat laci, bawah katil, confirm hilang! tapi aku diam jela an. malas nak gaduh gaduh. ape ni, kite stay skali patotnye respect la cket harta orang laen. kalau tga kering cakap jela. mane tau kiteorang leh tolong. heyy, aku pun tak paham. card maybank aku pun kau rosakkan. ko tukar num pin tapi tak ngaku. terpakse aku pegi bank balik betul kan jadah uw. naseb aku diam, aku tahan. minggu lepas duit aku da RM 20 ko rembat. please !! ko perempuan kau tk malu ke ha? pfffftt.



HIPOKRIT