Monday, October 4, 2010

How much hurt

akim manjee :')


Today rase rajin pulak nak blogging. Hmm mood tengah sedih teramat sangat. if ade problem, kt cni jela kan boleh aku luahkan. kat sape lagi. family? jaoh. kawan kawan? hemm jgn harap laa. lagi lagi roomate aku sendiri. tak kan pernah terjadi. aku macam terseksa kot duk kt lam bilik ni. xde happy langsung. bole ke aku bertahan? erghhh -.-''. tak habis habis bermasam muke. aku dengan kina (roomie yg boleh dikira baik dgn aku) tunggu jela sampai bile 2 org roomate kteorg tu blh settle kan ini cerita. lantak korang la nak gadoh sampai bile pon. aku dah malas nak masok campor. it's more better. x gune kalau dua dua berkeras hati & kepala. serabot okey. Hmm, hari ni aku demam. rase mate panas. kepale pening sangat sangat. maybe tak cukup tidur. rindukan dye sangat sangat. thanks da bawak sy jumpe mama awak. best. happy je. tapi mcm byase la kan, dapat happy kejap je. then sedih la balik. sedih sangat sangat. aku macam nk lari je dari sini. nak hidup sendiri. nak makan ubat tidur banyak banyak. biar aku tidur lame lame cket. aku tak nak pikir lagi. hati aku hancur sangat sangat. aku rase macam aku ni tak de makne. KOSONG ! aku tak tahu sampai bile aku boleh pendam & tahan semua ni. aku tahu aku tak perfect macam yang kau nak. aku sedar. xpela, aku hanye nak kau bahgie. apepun aku sanggup buat. mati pun aku sanggup. aku tak main main. aku sayangkan kau lebih dari diri aku sendiri. kalau kau bahagie dgn org lain, aku trime. aku tak boleh nak pakse kau sayangkan aku. tapi boleh ke aku hidup kalau kau tak de? aku rase baik aku mati daripade menderita mcm ni. cukup la ape yang aku rase dulu. aku tak tahan menangis hari hari. tak sanggup nak tahan perasaan aku ni. aku sedih sangat sangat. tolong laaa. aku sangat sayangkan kau. aku takut orang lain rampas kau dari aku. aku teramat takut :'( bole tak kau faham ape yang aku rase skarang. aku nak kau ade dengan aku selalu. lagi lagi time aku down macam ni. aku takut.


saye rindukan awak yang dulu :'(

YOU NEVER KNOW HOW MUCH I LOVE YOU
NEVER :'(