Sunday, October 17, 2010

AKU BENCI KAU REENA !


aku tak tau la ape masalah perempuan ni. hari hari mendengki aku. hari hari okay. macam takde keje laen. dah la nak SPM. ade mase lagi pulak tu kacau aku. apa masalah kau sebenarnye ni? sampai mendown kan mood aku. sumpah, aku benci kau ! tapi hari ni memang aku tak leh kawal lagi rasa cemburu aku plus geram plus sakit hati aku yang dah tahap gaban ni. aku rasa dy dah melebih sangat sangat taw betine ni. last last aku sndiri bad mood ngn bf aku. tak paham laa. nyampah pun ade ngan kau nie betine. kau dah buat aku nanges nanges lagi , aku siap off fon lagi coz marah kan bf aku. Bagi korag korang , 'halah2 masalah sikit jer , buat apa nak gaduh gaduh' or 'mengendik lah korang ni' .bagi korang mmg masalah kecik , bagi aku bukan masalah kecik , pasal betine ni je kitaorg boleh gaduh sampai menitiskan airmata haaaa :'( biasalah , aku dah la cengeng, sikit sikit touching , sikit sikit merajuk. nak buat cane kan kan , tu baru pasal betine tu wat hal. dy da buat sumthing yang biken aku terkejut, hati aku macam dh berkecai pun ade. haih, bergelen gelen airmata aku ni jatuh gara gara betine puaka tu, hayahhhh ! boleh lah buat air simpanan tok mandy kalau takde air kelak, heh -.-''




hmm yer, aku kuat jeles sekarang. tak tahu la knape kan. aku sekarang dah tak bole kawal dah rasa jeles aku ni . kadang kadang bf aku ckp ngan kawan perempuan dy pun aku dah jeles. ishhh susah lah camni. last last aku yg bad mood. hmmm . camne nak buang suma ni jauh jauh? ishh , saket taw rasa. aku tak kesah pun if dy nak make a friend. tp tah lah , aku ni mmg cepat sangat rasa jeles! Eiii pegi jauh jauh lah perasaan ni ,shuhhh shuhhhh ! kang tak psal blh gaduh lagi , baru je bebaik gaduh lagi , hmmmmmm . sudah la jangan pk pk lg laa. just let it be je. bukan dy mengatal pun , terang terang gmba dy ngan aku. sudah sudah .
pasal puaka tu malas aku nak pikir pikir lagi. lantak kau la nak buat apa. lantak kau la. buat la sampai kau puas. biar tuhan je sedarkan kau. Amin :')










p.s sayang, sorry. buat mase sekarang i tga tak de mood sangat sangat.
pasal webcam tu dah buat i rase sedih gile :'(
i nak off hp sampai abis final exam bole? i x nak bende ni ganggu exam i nanti.
Hope you bole faham. I feel so sad and just want to be alone.
Take care.
i love you & miss you sooo much !