Tuesday, September 21, 2010

Raya Tahun ni








Raya tahun ni aku rase raye paling pelik kot.
coz aku tak dapat raye ngan family yang tersayang kan.
agak sedih tapi nak wat camne.
ade masalah2 tertentu yang membuatkan aku batalkan niat utk ikot dorg blk indonesia.
tapi naseb baik ade buah hati aku yang sangat sangat comel. hee
selama aku cuti, dye la yang jage aku.
segale pahit manis kite lalui bersamekan sayang? hehe
since 7hb sept - 19hb sept 2010.
dye amek berat sangat sangat pasal aku.
thanks awak ! i love you so much.
okey raya pertama raya kat ruma atok sha then ke melaka jumpe kak ryna.
along laa rinduu buah hati dy tu. hehe
okey, kak ryna comel giler! tgk kt gmbar da comel tapi tgk depan2 lg comel !
raya kedua ikot atok sha beraya kot. heee
kuat gak aku beraye taon ni.
duit raye dapat la ciket
da besaa, x ley mngharap banyak sgt. haha











aku nak cuti lagi bole?
nak spend mase ngan family pulak :(
rindu sangat sangat sangat !
tapi terpakse balik matrik rini :'(
hmm only god know
aku rindukan mereka sangat sangat.
aku nak balik ! :"(


p.s kepada rakan rakan yang terase dgn aku tu aku mintk maaf.
korg tak tahu ape yang berlaku.
so suke aty korg la nk tacink2 or nk judge aku mcm2.
up to you darl. aku just nk korg happy.
aku tetap aku :)