Monday, August 30, 2010

You

Tadi dye suruh saye senaraikan ape kelemahan dye. bukan sekali tapi dah banyak kali. Okay kali ni sy akan bgtau dy ape kelemahan & keburukan dy. sebab dy nak tau sgt kan. i will do now!








...............................

............................

........................................................

........................................................

............................................................

.............................................................

.....................................................................

.........................................................................

.........................................................................

.......................................

................................................................

....................................................................

..........................................................................

.................................................

..................................................








Saye fikir diri awak dh cukup sempurna
dan dan saya sesekali tak kan ubah diri awak.
saya sayang n cinte awak kerana diri awak seadanya.
Awak terlalu kacak n baik bagi saye.
Takde satupun peribadi awak yang takk menyenangkan saye, sayang..





i mintak maaf dah lukakan hati you, selalu buat hal
pdahal you terlampau baik pada i
dengan ape yang i buat kt u before this
sorry. i tak perfect mcm prmpuan lain
i tak bole jadi mcm prempuan yg you suke
i'm really really sorry...