Monday, August 30, 2010

You

Tadi dye suruh saye senaraikan ape kelemahan dye. bukan sekali tapi dah banyak kali. Okay kali ni sy akan bgtau dy ape kelemahan & keburukan dy. sebab dy nak tau sgt kan. i will do now!








...............................

............................

........................................................

........................................................

............................................................

.............................................................

.....................................................................

.........................................................................

.........................................................................

.......................................

................................................................

....................................................................

..........................................................................

.................................................

..................................................








Saye fikir diri awak dh cukup sempurna
dan dan saya sesekali tak kan ubah diri awak.
saya sayang n cinte awak kerana diri awak seadanya.
Awak terlalu kacak n baik bagi saye.
Takde satupun peribadi awak yang takk menyenangkan saye, sayang..





i mintak maaf dah lukakan hati you, selalu buat hal
pdahal you terlampau baik pada i
dengan ape yang i buat kt u before this
sorry. i tak perfect mcm prmpuan lain
i tak bole jadi mcm prempuan yg you suke
i'm really really sorry...

Saturday, August 28, 2010

Comel




Tenkiu sayang :)
comel kan? same warne cadar, bakul, towel n banyak lg kan.
sayang dy sangat !
nak bawak ke kolej :))





Tuesday, August 24, 2010

Holiday again.




TAK SABA NAK BALIK JB.
KHAMIS NIY
RINDU FAMILY
RINDU PAKWE
RINDU SKUTER
RINDU BILIK
RINDU PITO & KAWAN BARU DIE
GEMBUL DAH TAK DE,
KENE MAKAN DENGAN KUCING JAHAT ;(






Thursday, August 12, 2010

Sweet Heart








I miss you and. I want you and.
I love you 'cause. I wanna hold you, I wanna kiss you.
You were my everything. And I really miss you