Monday, July 26, 2010

Stupido dam dam !







MAY ALLAH BLESS YOU GIRL !
and maafkan segale fitnah yang kau dah buat.
kau hargailah family kau sikit
dorg dah percaye kat kau 100% tapi kau tipu dorg bulat bulat
Act, aku memang terlampau geram kat kau !
macam nak shut2 je muke kau yang lawa sangat tu kan.
dari dulu memang tak puas ati je dengan aku .
aku tak tau ape yang kau nak sebenarnye
nak hancurkan aku? nak punahkan hidup aku?
tu yang kau nak kan? kau dendam sangat dengan aku kan?
cukup cukup la weyh.
just terime je hakikat.
kau tak payah la gune FB kaum2 kerabat kau tu add aku.
tu keje orang pengecut plus penakot!
okey dear:)
baik kau study jela, SPM pun da nak dekat tu.
Anyway, good luck =)







one day, i'll kick life's ass as it made my "life" a living hell !
Just do whatever you want. What go around, comes around.
Sometimes we gotta act as karma ourselves for a faster result :)
I'm sorry to have hurt you in ways that I didn't even know I did. aha
I only can give you flying kiss away and Goodbye foo !