Wednesday, July 7, 2010

Sometimes Sweet




당신을 사랑합니다
Okey today terkejot berok bole. Hehe. Time time tga takde mood tu, ade je yang wat I tersenyum :) Sape lagi kan kalau bukan buah hati cinta I. Haha. Okey, dye ajak i TUNANG. Mula mula tu memang tak bape nak caye la kan. Then soh dye repeat ape yg dye cakap tadi. Ingat ngegade la kan nak guraw guraw. Tp mase tu bru i tau dye serious ! How perfectly sweet of him. Hee. Ciap nak cakap ngan mama dye lagi jumaat ni. Hee malunyaaa. Bagi chance la Kak Ryna ngan Along dulu ! Haha. Dye cakap "kalau dah ade ikatan, x dela orang ganggu kite lagi". Yup yup now memang macam gangguan yang datang menimpa kiteorang. Tapi kiteorg saling percaya. Tak mudah termakan dengan kata kata & pujuk rayu SI PYHCO! Kesian kan kau punye plan tak menjadi. haha. Ni la sikap orang yang selalu tak berpuas hati & suka mendengki. Ntah pape jek. Tak baek la hancurkan hubungan orang. Cuba awak yang rasa. mesti BAHAGIA kan? Apaa laaa :)

-------------------------------------------------------------------------------

Every day, I have found more and more reasons to love him. Although life has brought some tough things to our door, we have learned through them that we are a great support for each other, and that together, we can get through anything. Just being open about everything makes an outstanding difference. We have created a vision together of how our lives will be further down the road, and although certain things may change, the most beautiful, important part of that vision will hold true, we will be together, supporting & loving each other, and building a family. We will have our own happily ever after. We will enjoy true love. So much I really really Love you, Sayang