Tuesday, July 27, 2010

Do you still remember this sayang?



Awak ingat lagi tak mase-mase awak pujuk saya?
Saya merajuk dengan awak lebey kurang 5 bulan kan?

saya marah marah awak lepastu saya tinggalkan awak macam tu je.
Kejam kan saye ?

Saya lebih percayakan kata2 orang lain daripada kata2 awak.
Bodoh kan saye?

Awak terpakse batalkan segale plan awak mase first anniversary kite,
awak sanggup turun jb banyak kali semata2 nak jumpe saye tapi saye tetap tk nak jumpe awak.
Jahat kan saya?

Saya matikan fon, x pickup call awak, xreply text text awak & saya buat awak tertunggu tunggu panggilan dari saye.
saya memang tak de perasaan kan?

Awak tak berhenti pujuk saya kat ms, ym and fb tapi saya layan awak macam nak tak nak je kan.
keras kepala kan saya?

awak sanggup ketepikan kawan kawan awak demi saye tapi saye tak hargai awak langsung.
saye memang terlampau ego kan?

saya terima orang lain n buat awak sedih, jeles, sakit hati, kecewa & buat awk mcm org gila.
saye memang xde hati kan wak?

saya tau mesti awak dh pk yang saya dah tak sayang awak lagi kan?dah lupakan awak, dah buang awak dari hidup saya.
kan wak?..



Awak nak tau tak?
hanye Allah je yang tahu ape yang jadi pada saya mase tu..
Hanye DIA..
Mase tu saya memang terlampau rindukan awak!
yang saye mampu buat hanye tengok gambar2 awak, baca text2 yg awak bagi kat saye, tunggu awak online..
hee banyak lagi la saya buat.
yang lain tu malu nak cakap :P
Saya memang kuat jealous, sensitif & penakut !
Saya tak tahan tengok perempuan lain cuba rampas awak dari saya!
Bila semua tu dah berakhir, kita happy balik kan?
Hidup saye memang bahagia sangat sangat dengan awak mase tu.
Tapi kenapa sekejap je kan?
sekarang, perempuan tu nak rampas awak dari saya!
saya takut !
Saya dah tak nak jadi macam dulu lagi.
Terlampau sakit saya nak terima.
Bila saya ingat je sume bende ni saya tak bole tahan sebak dalam hati saya.
mula la saya nangis tibe tibe. Maaf memang saya kuat nangis!
Tu je care yg bole buat saye lepaskan segala-galanya.
Lembik kan saye ni. emm memang !
saya dah penat, letih, lemah!
Saya dah tak larat nak nangis lagi
Tapi awak kena ingat!
Saya percayakan awak !
Saya akan jaga hati awak walaupun hati saya sendiri yang sakit!
&
saya harap semuanya cepat berakhir.
Then kita bole happy balik kan sayang.
AMIN =)


Saje je saye godeh msg2 kat fb saye & then terjumpe awak punye msg!
jealous gile kan awak time ni.
bertambah sayang saye kat awak !
hehe =D







banyak lagi actlly. tapi cukup la tunjuk yg tu je. kang ade org jeles, susa pulak saye.
hehe





p.s SAYA RINDU AWAK!
PADAHAL BARU JUMPE KAN. TAPI SAYE TAK PUAS :'(