Saturday, June 19, 2010

Meet The Future

Was the perfect day today! yey, cam x caye je aku ade kat ruma sekarang. hehe. Bole pulak kan kat ruma aku bangun pagi pagi. Kalau kat matrix bapak payah nye nak bangun. Nak kene simbah air panas kot baru bangun. hehe. dalam kul 7 lbey aku bangun ( awal ke tu huda oi :D). lepak jap ngan adik tengok macam macam aznil. best gila asyik tergelak je. haha. Aku breakfast kuih pau je sebijik. x de nafsu la nak makan pagi pagi cmni. Kul 10 baru masuk bilik air tuk mandi. coz kul 5 pagi tadi sha call soh ikot dye bli brg cket. okay, dalam kul 1 kteorg keluar.

Destinasi pertama ke Jusco Tebrau City. cari kemeja & suar slack sayang aku tu. Da dapat then kteorg g Bandar Baru Uda amek abang Azs. Ajak dye pegi Jusco Bukit Indah. Cari lagi kemeja si buah hati tu. hehe. da settle segalenye, pegi makan kat dataran pulak coz da lapar gler. Dalam kul 8.30pm, da kene pisah balik ngan sayang coz aku dah ade janji ngan kawan kawan aku. Terpakse jugak pegi sbb aku asyik tolak je if dorg ajak keluar. sorry sayang :( . Naseb awak paham kan. hee. Sayang dia kuat kuat ! Then, drive amek rubi and faizu. Aku soh rubi drive pulak coz aku da penat la. Haha. Pegi Jusco jap coz aku lupa la pulak nak beli barang mandi. Hehe. sengal la kau ni Huda. Bila dah dengan buah hati, lupa semua. Dah biase :DD. Okay, ikot dorang pegi dataran makan Yong Tau Fuu lagi. haha. orang gila ramai. Makan pun tak ikot nafsu dah. Memang biase aku makan tak habis lagi. haih huda huda. menangis makanan tu. Haha. Round round bandar jap then dalam kul 12 lbey baru sampai ruma. Tros masuk bilik terjun kat katil. Fuh, best gilaa hari ni. Rindu kat Putera saya balik :(

GOOD NIGHT SAYANG

♥ ♥