Sunday, June 20, 2010

Current City




Ala, sedeynye. kejap sangat la cuti. hemm, da kene balik matrik :(( Tiket pukul 12pm, gerak dari ruma kul 11 lbey. Abang & adik2 aku yang anta g larkin. Ibu ngan ayah kene jage ruma coz depan ruma tu tga renovate. memekak jela. grr! Da sampai sane kene tunggu dalam 45minit okey. fuh, lenguh kaki berdiri tunggu bas tak sampai sampai. Rupanye driver bas ade prob x ley drive. So ganti orang. Naseb baek darah daging aku semua ni setia menemani aku. haha. Dalam kul 12.45pm baru sampai. okey aku duk seat yang paling depan. Haha. sayang la ni beli tiket pilih seat depan depan. Tak suke! hee Opss! sorry sayang. saye suke la :DD (cara jage hati intan payung :D) poyo gle ! Dalam kul 7 kot sampai la di Kolej Matrikulasi Pahang niy. Perghh, mak guard pandang slek siaa kat aku sebab aku bawak masok teksi sampai dalam. Tros tak terkate kate. Haha. (mesti takot ngan driver teksi tu sebab misai dia tebal wow cam Datuk K. hihi )
Okey, da penat. Nak bobok. Bubye :)