Wednesday, May 26, 2010

Deep



Hye. hee baru ade mase sikit nak bukak internet. before this busy ngan study kan. baru baru je semangat. ceyhh. tengok la kan da lame lame nanti. lagi lagi aku dapat roomate yang best tahap sawan. hehe. everyday tergelak macam org gila. hehe. Ya Allah, istighfar banyak banyak huda. hee. Okey, now aku just nak cite pe yang aku rase slame ni. aku dah tak nak pendam pendam. biar la aq muntahkan segale galenye kat sini. sume ni jujur dari hati aku. suka hati korg la kan nak caye or tak. tak pun nak kutuk aku ke, nak hina aku ke. suke hati korg la. aku dah tak kesah sebab aku dah masak sangat ngan perangai orang orang pandai cam ni. biarkan jelaa. kalau kita melayan makin naik lemak. so bersabar :) okey, aku nak tanya korg. ape korg rase if ade someone tuduh tuduh & buruk buruk kan korg and then orang yang korg sayang pulak bole percaye kn sume yang someone tu cakap? sedih sangat kan? kecewa teramat sangat kan. sampai kat kawan kawan korg sendiri pun dia bantai. sedangkan korg tak buat langsung pun bende tu. tak tau pape pun tapi korg jugak yang kena. nak cakap pasal perasaan aku, ye memang aku ni jenis hati tisu, kuat merajuk, gembeng. orang yang kenal aku dia tau la aku jenis camne. tu aku akui. tapi aku tak faham kenapa orang yang aku sayang boleh percayakan orang lain sedangkan dia sendiri tau aku cam mane. kenape ek? dia dah buat aku sayangkan dia tapi tiba tiba dia macam tu. korang mesti faham kan pe yang aku rase. pasal someone tu aku tak kesah la kan dia nak cakap pe pun pasal aku. sebab orang yang berfikir je yang tau ape yang betul & ape yang salah. aku tak cakap pun aku je yang betul. tapi korg bole nilai la sendiri. aku pun selalu buat salah jugak. kat dunia ni tak de sape yang sempurna. tapi kita bole ubah yang baik menjadi lebih baik. maaf, aku juz nk luahkan pe yg aku rase now. esok bole la aku study dgn tenang. hee. bubye :)




x de keje tunjuk muke sedih. aik, sedih ke marah? haha
cengal la kau ni huda!
dah, g tido !

^___^