Thursday, April 15, 2010

Selamat Hari jadi, Ibu.




SELAMAT HARI JADI YANG KE 43 IBU KU



aku tau aku sorang je yang ingat besday dye. hee. Dalam family mmg aku sorg je yg bole ingat sume tarikh2 penting. haha. yang laen bole ingat tapi cume dorg lupe je kot. hehe. kene ingatkan baru x lupe. cm ne tu ek?:P Anyway, semoga panjang umur ibu. kakak happy dapat jadi anak ibu walaupun kakak banyak wat sala since kakak lahir kan? heee. memang pon. lagi lagi bulan niy :'( banyak biken hal. tak sengaje la bu. mintak maap ek. hehe. pash niy akak dh smbung blaja kat pahang. kene duk hostel, x tinggal ngn ibu lg. bole ke akak tahan ek? sejak lahir mne pena akak jaoh dari ibu ;( . arghhh tanak kalo bole. tapi kene blaja gk kan. fuh, mesti rindu gle kat ibu. xpela, ni jalan nak happy kan ibu kan. study betol betol. dapat rsult gempak2 bagi ibu tengok. hehe.Btw, I LOVE YOU SO MUCH, BU. SO MUCH !
hug hug kiss cket. hehe :)