Friday, March 26, 2010

Hurt







Yeah happy sangat sebab afiq tak jadi g PLKN
Postpone coz ade sumting yang tak membolehkan dia pegi
sumpah aku teramat amat hepi
tuhan je yang tahu hati aku mase tu
yela everyday dy la yang teman aku
everyday everyday everyday
sehari dia tak contact bole buat aku gila la
heee :)
3 bulan tu bagi aku terlampau lama
lama sangat !
hmmmm
i will miss him so much!
i will never forget what he say to me..
" wait and see after 3 month okey sayang. macam2 bole jadi pada you taw. takut"



But now, belum pun jejak tiga bulan tuh
aku kene trime hakikat
hati dia dah tak ade aku
wtf! terlampau singkat
arghhhhh
tergamak sangat dia mcm ni, x sangka langsung!
sedih la kan
sebab aku dah sayang kan dia,
YA ALLAH
mungkin semua ni dari kesilapan aku jugak
aku sedar sangat
aku memang tak layak utk kau
aku tak boleh bagi ape yang kau nak,
aku x bole sayang kau sepenuh hati aku
aku dah cuba bnyak kali, tapi still tak boleh!
tapi knape sebelum ni kau ckp kau boleh tunggu aku?
tak kan tinggalkan aku ?
bole bagi masa pada aku lupekan dia?
&&
x sanggup kehilangan aku sebab dah rasa sayang sesgt kat aku?
YA ALLAH
sampai hati kau bagi harapan palsu jeh kat aku
memang tak sangka sesgt
hanye tuhan je yang tau ape yang aku rasa
kecewe mengundang der
cam x cye je bila aku dapat tau semua ni
just tell me the truth
tak perlu aku tunggu kau lagi
3 bulan? bukan jadi pegi pun kan?
act, all that nothing for you rite?
hm, terlampau singkat hati kau berubah pada dia
DIA






Sometime i scare to get asleep although after asleep, i won't be thinking too much anymore. i scare to face tomorrow without you. i scare once i wake up, the messages and missed calls in my phone wasn't you. It's disappointed me fews. Because of dun want hurt you, i accept the fact. Now only i realize you do not deserve it. I never think of things will become like this. It's really surprise to say. Somehow i wish you would told me that you was wrong and sorry for doing those stupid things to me. But i found all this while i'm the one who think too much. I keep putting hope on you and keep disappointed myself. I dunno how things will become like this. At first everything are just fine! but suddenlly turns. Everything pop out unexpected. It's just like changing to another person and i just can't take it :( is this just a freaking reason you used to lie to me? or it's true? do i have the right to know? why you treated me like this?! you take away my heart and leave there alone. Do my heart cost like rubbish just like what you did to? huh? I though you are just different from others, but the truth tell me you wasn't ! Maybe i really had done wrong at first and deserve to accept this fact. Something has gone and never came back. No matter how much i wish to, i hope to.. it's gone! no matter how much i used to miss.. it's gone too! no matter how much i used sacrifice.. it's gone forever! i really do! I PRETTY MUCH SWEAR



p/s : maybe aku terlalu terburu-buru terima kau. yup mistake besar dalam hidup aku. aku x boleh nak lupakan DIA or buang dia dari hati aku . aku dah cuba tapi susah teramat sangat. sayang aku kat dia terlampau kuat. maybe kita layak berkawan je. kite memang tak bersefahaman. aku tak kan sesekali benci kau wlawpun kau buat aku cm ni. selame ni aku tak percaye langsung segale kate kate kawan aku pasal kau. arghhh, bodoh noh aku nih! anyway, aku tetap sayang kau la walaupun kau sebenarnya macam ni. ohhmygod. && walawpun dalam mase yang singkat je kau berubah. it's okey. i accept all the fact.




Thanks for Everythings
azrul afiq zulkifly