Tuesday, February 2, 2010

Serba Salah


Nak kene bagitau ke tak niyy. Nak bagitau takot gaduh lak. Tak bagitau kesian pulak. adui. Nape la aku bole nampak kau kan mase tu. Tak mesra tak pe gak. Ni cam terlebey sehh. Macam macam aku pikir. Mungkin tu sedara mara kau ke. Tapi tak mungin over gile kan mesra kau. Lagi satu aku tau kau da nampak aku tapi kau buat buat tak nampak kan? Tipu la sangat kalau tak nampak. Kau jalan bertentangan ngan aku. Then aku tengok face kau macam takut takut jeh. Biase kalau jumpe mesti kau tegur punya la. Pastu kau jarakkan badan kau ngan dak tu. Aku bukan nak busy body ke ape tapi aku asyik teringat je pasal ni. Kalau betul la tu teman special kau asal seh kau mainkan perasaan orang lain. Hisyyh. Macam macam la aku terpikir pasal kau nih. Macam tak de prasaan. Macam shit je perangai. Act, dulu aku ade dengar gak macam macam sal kau. Tapi aku tak percaye. Ni skarang dah jadi depan mata aku tak tau la kan nak percaye kau lagi ke tak. Ishh, prangai2! Sakit ati gak seh aku. Btw, aku tak kan masok campur la hal korang. Juz simpan sahaja. Hmmmm. Kesian kesian sape yang jadi mangsa kau tu.