Sunday, November 15, 2009

Seminar Skor A !









Align Center





Really really tired around nak SPM ni.
semalam & ary ni g seminar skor A kat UTM, skudai.
sub fizik, kimia, add math, & math.
hoaa, best gile. dapat jumpe member2 mespes yang slalu ny juz tengok dalam pic je. haha
dapat jumpe member2 lame.
siyesly, i miss dis moment. hikhik.
=)

Emm, tinggal 3 ary je ooh nak SPM.
aq da ready la nak jawab kertas bm1, bm2, & sej 1 ary rabu ni.
ary khamis lak bi1, bi2, sej 3.
issh, sape yang wat jadual spm ni memang biken gue hotssssS je.
ade ke bagi 1 ary for 2 subj.
bagai nak meletus bijik mate aq bace sejarah pagi petang siang malam.
btw, redha saje la. ape kan daye kan:'(
haha.
hope kan get A for sejarah. at least A- pun bersyukur sangat sangat.
AMIN~

k la, doakan diriku dapat menjawab semua soalan dengan Cemerlang :)
daku sentiasa mendoakan dirimu juga sayang :)
huahua!
bye