Monday, January 5, 2009

School 2009






BACK TO SCHOOL AFTER 2 MONTHS HOLIDAYS

Masuk ke kelas yang sama seperti tahun lepas. Biaselah, memang boring plus bosan. Nk wt cmne. Tapi bersyukur la kan still dapat kelas baik dari form 1. hee. Btw, mmg dah kewajiban aq menuntut ilmu. Untuk mase depan gak. Hishh. Tinggal taon ni je huda. Rise up, rise up !
Azam taon ni mesti la yang power power kan. haha
Tapi azam yang paling paling power & sukar ialah nak mendapat full A1 la for SPM.
err bole ke? e eh bole la plakk. haha. Aq da la pemalas. x mcm kawan kawan cina aku tuh. struggle jeh. Ari pertama je dah wat banyak latihan. Tepu siak otaks aku tengok. Terpikir gak asl laa aku tak leh rajin cam dorg ni. adehh. Lom dapat hidayah la kau ni huda. ceh ceh. alasan la lu minah.



Haaa ni jela 4 kerat gadis melayu terakhir kat kelas aku.
sume bijak bijak except aku
wargggh :P
(from left; amatul, aku, rubi, yana )


This is my cici. peneman di kala ngantuk :)


smk taman desa tebrau
Gojez school :D